BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται MAN - STEYR

Πωλείται MAN - STEYR σε άριστη κατάσταση. Τιμή 8750, Συζητήσιμη Χρονολογία 05/2001- 386.000km- 220 Ίπποι- 4Χ2 - 2 άξονες φούσκα Μικτό 12 τόνους Ωφέλιμο 6 τόνους Πανομοιότυπο αμάξωμα και ανταλλακτικά με MAN LE 2000. Χώρα Προέλευσης: Αυστρία Πρόσφατο service, καινούργια φρένα, ελαφρώς μεταχειρισμένα λάστιχα. Δώρο ένα σετ φίλτρα για το επόμενο service. Άλλα χαρακτηριστικά: Βιβλίο service, Ράδιοκασετ/νο, Κλιματισμός(A/C), ABS, Υδραυλική Πόρτα, Καλοριφέρ, Turbo, Υδραυλικό Τιμόνι Φωτογραφίες διαθέσιμες μέσω e-mail.

Στοιχεία επικοινωνίας

Κυριακή Χατζηαδαμίδου, Kozani

Email : kyriaki.chatziadamidou@hotmail.com

Τηλέφωνο :+306945118223

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Τα «χρυσά µήλα» από τα Λεχώνια

Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

Οι παιδικές αναµνήσεις του Νίκου Χαλαστάρα από τα Λεχώνια Μαγνησίας είναι πολύχρωµες, γεµάτες βερίκοκα, δαµάσκηνα, αχλάδια, κυδώνια και τόσα άλλα φρούτα που παρήγαγε το κτήµα της οικογένειάς του. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να µείνει στον τόπο του και να επικεντρωθεί στην υπόθεση κυδώνι.

Η επισιτιστική ανασφάλεια και ο υποσιτισμός αναδεικνύονται ως το «νέο φυσιολογικό» σύμφωνα με τον επικεφαλή του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO), QU Dongyu. Ο γενικός διευθυντής του FAO, δήλωσε ότι η «Παγκόσμια Έκθεση για τις Επισιτιστικές Κρίσεις», που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου, θα πρέπει να χρησιμεύσει ως σήμα αφύπνισης και να διασφαλίσει ότι δεν θα παραμεληθεί η παροχή γεωργικών προϊόντων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.