BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Έκταση 2.000 στρεμμάτων διατίθεται στους αγρότες της Δράμας

Την απόδοση μιας δημόσιας έκτασης 2.000 στρεμμάτων προς καλλιέργεια στους αγρότες της περιοχής της Δράμας προωθεί τελευταίο διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Πρώτα καταγραφή, μετά αποφάσεις για τη φορολογία στα αγροτεμάχια

1
0
Η έκταση αυτή βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της Π.Ε. Δράμας στα τενάγη των Φιλίππων, και την οποία εκμεταλλεύονται με καταπάτηση εδώ και χρόνια συγκεκριμένοι αγρότες του γειτονικού Νομού Καβάλας.

 

Αυτό ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε την Πέμπτη 29 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας Νίκο Ιώβη, με αγρότες της περιοχής του Αγίου Αθανασίου.

 

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας δήλωσε τα εξής: «Ξεκινήσαμε τις διαβουλεύσεις με τους αγρότες μας, και θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις με αυτή του Αγ. Αθανασίου και σε άλλα χωριά της περιοχής της βάλτας, με τελικό στόχο να δοθεί αυτή η έκταση των 2.000 στρεμμάτων προς καλλιέργεια σε δραμινούς αγρότες. Μάλιστα θα δοθεί προτεραιότητα σε ενδιαφερόμενους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, για παράδειγμα νέους αγρότες, ανέργους, πολύτεκνους κλπ. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη νομιμότητα και τη δικαιοσύνη στην περιοχή, δίνοντας συγχρόνως διέξοδο στους αγρότες μας που χρειάζονται περισσότερη καλλιεργήσιμη γη».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία