BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Στα ύψη οι τιμές των χωραφιών γύρω από την Αμφίπολη

Στο στόχαστρο μεσιτών αλλά και διαφόρων… αετονύχηδων φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά η αγροτική περιοχή που περιβάλει την Αμφίπολη με τις τιμές των παρακείμενων χωραφιών να έχουν εκτοξευτεί σε εντυπωσιακά ύψη.

Στα ύψη οι τιμές των χωραφιών γύρω από την Αμφίπολη

1
0
Οι ανακαλύψεις που έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως της δημοσιότητας έχουν απογειώσει το ενδιαφέρον πολλών επίδοξων επενδυτών  οι οποίοι, αναμένοντας αύξηση των εμπορικών αξιών της περιοχής, έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά αγροτικών εκτάσεων στην περιοχή γύρω από τον αρχαίο τάφο

«Είναι αλήθεια ότι ήρθαν μεσίτες και ρωτούν για χωράφια και οικόπεδα», δηλώνει στην εφημερίδα Μακεδονία ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Μεσολακκιάς Αθανάσιος Ζουρνατζής.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για οικόπεδα και χωράφια. Όμως κανείς σοβαρός επενδυτής δεν θα κάνει κίνηση χωρίς τα τελικά δεδομένα των ανασκαφών, αν δεν ξέρει τι θα απαλλοτριωθεί στην περιοχή» είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αμφίπολης Κ. Μελίτος.

Πάντως μέχρι στιγμής οι είναι ιδιοκτήτες αγροτικής γης που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον τύμβο του Καστά ούτε που το... σκέφτονται καθώς πιστεύουν ότι τα κτήματά τους θα απαλλοτριωθούν. Άλλοι θεωρούν ότι οι τιμές των 250 έως και 500 ευρώ το στρέμμα που ίσχυαν μέχρι σήμερα είναι πολύ χαμηλές πλέον και δεν διστάζουν να μιλήσουν για πωλήσεις που μπορούν να φτάσουν έως και τα 5.000 ευρώ το στρέμμα.

Κάποιοι μάλιστα στο χωριό ανέφεραν ότι ότι ένας αμυγδαλεώνας-φιλέτο με φόντο το λόφο Καστά ήδη πωλείται προς 5.000 ευρώ το στρέμμα, όταν η αντικειμενική αξία του και οι μέχρι τώρα πωλήσεις δεν θα ξεπερνούσαν τα 300 ευρώ.

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία