BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Δύο αγροτεμάχια στη Χαλκίδα κάνουν πρεμιέρα οι online πλειστηριασμοί

Με ένα ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο και δύο αγροτεμάχια στη Χαλκίδα ξεκίνησε η ηλεκτρονική δημοσιοποίηση των πλειστηριασμών ακινήτων και κινητών πραγμάτων που έχει κατασχέσει το δημόσιο από οφειλέτες του δημοσίου που χρωστούν περισσότερα από 300.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των προσαυξήσεων.

Στον αναδασμό «κολλάει» η λειτουργία του συνεταιρισμού Η Μελούνα Ολύμπου

0
0

Τα στοιχεία των πλειστηριασμών που επισπεύδει το υπουργείο Οικονομικών θα αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων www.publicrevenue.gr  με στόχο την αύξηση της πληροφόρησης για αυτούς και την εμφάνιση περισσότερων ενδιαφερόμενων, έτσι ώστε να βρεθούν αγοραστές και να εισπράξει το ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε στις 24 Σεπτεμβρίου η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα Κατερίνα Σαββαϊδου στο δικτυακό τόπο θα αναρτώνται τα εξής στοιχεία:

-Περιλήψεις προγραμμάτων πλειστηριασμού που επισπεύδονται σε βάρος οφειλετών με συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή (συμπεριλαμβανομένων κάθε είδους επιβαρύνσεων) άνω των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ,

-τα στοιχεία της επισπεύδουσας, αρμόδιας για την επιδίωξη είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας καθώς και το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία του καθ’ ου η εκτέλεση,

- συνοπτική περιγραφή του προς πλειστηριασμό περιουσιακού στοιχείου,

- φωτογραφίες του προς πλειστηριασμό περιουσιακού στοιχείου, εφόσον υφίστανται,

- τιμή της πρώτης προσφοράς,

- το όνομα και η ακριβής διεύθυνση του υπαλλήλου του πλειστηριασμού,

- τόπος, ημέρα και ώρα του πλειστηριασμού.

Όσον αφορά τους πρώτους πλειστηριασμούς για χρέη προς το δημόσιο, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, αφορούν τα εξής:

-Ένα ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο συνολικής επιφάνειας 14.623 τετραγωνικών μέτρων. το οποίο έχει τιμή πρώτης προσφοράς τα 44.000.000 ευρώ.

Ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκίδα, συνολικής επιφάνειας 41.850 τετραγωνικά στο οποίο υπάρχουν εγκαταστάσεις ψυγείων, αποθήκες και μηχανοστάσιο. Η τιμή εκκίνησης είναι 6,26 εκατ. ευρώ.

Ένα δεύτερο αγροτεμάχιο, που βρίσκεται επίσης στη Χαλκίδα, με επιφάνεια 2.391 τετραγωνικών μέτρων και η τιμή εκκίνησης στα 38.000 ευρώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία