BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Ενοικίαση αγροτεμαχίων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Φλώρινα

Μέχρι τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις για την ενοικίαση αγροτεμαχίων, ιδιοκτησίας του ΥΠΑΑΤ, από πέντε έως εικοσιπέντε χρόνια ή την παράταση εκμίσθωσης των ακινήτων για ακόμη τρία χρόνια.

Έρχονται μεταβιβάσεις γης για το φόβο της φορολογίας

1
0

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ ακίνητα, κυριότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, προς μίσθωση για χρονικό διάστημα από πέντε (5) έως εικοσιπέντε (25) έτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Για την μίσθωση του ακινήτου αίτηση μπορεί να υποβάλλει ο οποιοσδήποτε πολίτης ανά την ελληνική επικράτεια αρκεί να είναι επαγγελματίας αγρότης ή νομικό πρόσωπο εγγεγραμμένο στο Μητρώο Αγροτών με την προϋπόθεση τα ιδιόκτητα κι ενοικιαζόμενα αγροτεμάχιά του να μην ξεπερνάνε τα εκατό στρέμματα, να είναι άνεργος εγγεγραμμένος στα αρχεία του Ο.Α.Ε.Δ. και να είναι νέος ηλικίας έως τριάντα πέντε ετών πτυχιούχος Γεωτεχνικής Σχολής (ΑΕΙ ή ΤΕΙ).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου στο τμήμα τοπογραφίας και αφορούν τα αγροκτήματα Πλατέως, Μανιακίου, Ροδώνα, Φιλώτα, Φαραγγίου, Υδρούσας.

Εκ νέου μίσθωση του ακινήτου κυριότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που είχαν τα τελευταία χρόνια μπορούν να αιτηθούν οι αγρότες σύμφωνα και με ανακοίνωση του Τμήματος Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.

Η εκ νέου μίσθωσή του ακινήτου μπορεί να γίνει για διάστημα, έως τρία έτη, με τίμημα παραχώρησης πέντε (5) ευρώ/στρέμμα. Απαραίτητα δικαιολογητικά Μισθωτήρια τελευταίας πενταετίας, βεβαίωση ότι ο αιτών είναι επαγγελματίας αγρότης και απόσπασμα χάρτη με συν/νες ΕΓΣΑ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία