BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Παράταση εκμίσθωσης δημόσιων αγροτεμαχίων στον Έβρο

Ως τις 11 Φεβρουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την παράταση της εκμίσθωσης των ακινήτων που μίσθωναν μέχρι τρία έτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου.

Στη Μαγνησία και Βοιωτία νέα αγροτεμάχια προς μίσθωση

1
0

Όπως επισημαίνεται σχετικά στην ανακοίνωση: Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου καλούνται οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που εκμίσθωναν τα τελευταία πέντε (5) χρόνια, αγροτικά ακίνητα (αγροτεμάχια ) από την πρώην Νομαρχία και νυν Περιφερειακή Ενότητα Έβρου είτε τα έχουν σπείρει είτε θέλουν να τα σπείρουν, αν θέλουν να συνεχίσουν να τα εκμισθώνουν μπορούν να ζητήσουν την παράταση της εκμίσθωσης των ακινήτων που μίσθωναν , για χρονικό διάστημα έως τρία (3) έτη, σύμφωνα με την αριθμ. 95/75 Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται για την περιοχή Αλεξανδρούπολης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου στο 1ο γραφείο του 3ου ορόφου για την περιοχή Σουφλίου στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Σουφλίου, για την περιοχή Τυχερού στο Γραφειο Αγροτικής Ανάπτυξης Τυχερού στην Προβατώνα και για την περιοχή Φερών στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Φερών.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι από την Πέμπτη 24-1-2013 μέχρι στις 11-2 – 2013.

Όσοι από τους παραπάνω καλλιεργητές δεν προσέλθουν μέχρι την ανωτέρω προθεσμία να υποβάλλουν αίτηση χάνουν αυτόματα το δικαίωμα της συνέχισης της ενοικίασης των αγροτεμαχίων που καλλιεργούν μέχρι σήμερα.

Έντυπα αιτήσεων θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους αγρότες από τους Γεωπόνους των Γραφείων όπου θα κατατίθενται οι αιτήσεις.

Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν είναι τα παρακάτω:
1. Δηλώσεις Καλλιέργειας των τελευταίων 5 χρόνων.
2. Φωτοτυπία βιβλιάριου του ΟΓΑ .
3. Εκκαθαριστικό της Εφορίας Οικ. Έτους 2012.
4. Φωτοτυπία Ταυτότητας.

Πληροφορίες: Τηλέφωνο : 25513-57147, FAX : 25513-50409



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία