BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Δέσμευση πρωθυπουργού το συμπλήρωμα στην εξισωτική

Η αποκατάσταση της εξισωτικής αποζημίωσης που λαμβάνουν οι κτηνοτρόφοι αποτέλεσε δημόσια δέσμευση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τη θετική εξέλιξη του αιτήματός μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διάθεση επιπλέον ποσού στο μέτρο της εξισωτικής αποζημίωσης προς τους κτηνοτρόφους για την περίοδο 2007-2013.

Το βιογραφικό του Μάξιμου Χαρακόπουλου

3
0
Ο κ. Χαρακόπουλος στην ανακοίνωσή του, μιλάει για αποκατάσταση της εξισωτικής αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία

Αναλυτικότερα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αποκατάσταση της εξισωτικής αποζημίωσης που λαμβάνουν οι κτηνοτρόφοι αποτέλεσε δημόσια δέσμευση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, μετά από συντονισμένες ενέργειες και σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εξασφαλίζονται οι αναγκαίοι πόροι για την καταβολή του συνολικού ποσού στους δικαιούχους κτηνοτρόφους. Έτσι διαψεύδονται όσοι, από αντιπολιτευτική κεκτημένη ταχύτητα, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως και με την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, θα συνεχίσουμε με συνέπεια να βρισκόμαστε στο πλάι του Έλληνα παραγωγού, γεωργού και κτηνοτρόφου, πιστεύοντας ακράδαντα στις δυνατότητές του και στη σημασία της πρωτογενούς παραγωγής για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Διατηρούμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους παραγωγούς και σε συνεργασία μαζί τους δίνουμε λύσεις σε χρόνιες παθογένειες του πρωτογενούς τομέα».    

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία