BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Διορθώνονται λάθη στην εξισωτική λόγω Καλλικράτη

Τα μεμονωμένα προβλήματα που προέκυψαν στην πληρωμή της προκαταβολής της εξισωτικής του 2015 από τη μετάβαση της διοικητικής διαίρεσης της χώρας από το Πρόγραμμα «Καποδίστριας» στο Πρόγραμμα «Καλλικράτης» σχετικά με τη χωρική αποτύπωση των περιοχών σε oρεινές - μειονεκτικές και πεδινές άρχισε να διορθώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού.

Καθοδόν η πληρωμή της εξισωτικής, όπως ειπώθηκε σε σύσκεψη στο Λιβάδι

0
1

Σημειώνεται ότι οι διορθώσεις αφορούν την πληρωμή της εξισωτικής μόνο για τους κτηνοτρόφους εκείνους που είχαν προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου.

Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:  «Σε σχέση με την πληρωμή της Προκαταβολής του 75%, της Εξισωτικής Αποζημίωσης, έτους αιτήσεων 2015, για όσους δικαιούχους είχαν προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου, σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ διορθώνει ήδη τα μεμονωμένα προβλήματα (στο πλαίσιο των 113 κοινοτήτων) που έχουν προκύψει από τη μετάβαση της διοικητικής διαίρεσης της χώρας από το Πρόγραμμα «Καποδίστριας» στο Πρόγραμμα «Καλλικράτης» και ειδικότερα όσον αφορά τη χωρική αποτύπωση των συγκεκριμένων περιοχών σε oρεινές - μειονεκτικές και πεδινές».

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

18-01-2016 21:46Λ.τ

Ήρθαν έλεγξαν τα πάντα.ζώα,χωράφια τα βρήκαν όλα οκ και δεν πήραμε ούτε φράγκο. Ο συγκεκριμένος υπουργός είναι επικίνδυνος. Εξισωτικη του 2013 πήρα 200κατι ευρο του 15 μηδέν.ποτέ θα τα βάλουν δεν μας λένε.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία