BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Ως 9 Σεπτέμβρη ενστάσεις για εξισωτική

Μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει οι δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2015, να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα κατανομής της και είτε έχουν απορριφθεί, είτε δεν εισέπραξαν το σωστό ποσό, μπορούν να υποβάλουν ένσταση ώστε αμέσως μετά το διοικητικό έλεγχο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να καταστεί δυνατή η καταβολή της σχετικής αποζημίωσης.

Ως 9 Σεπτέμβρη ενστάσεις για εξισωτική

2
0

Για τα παραπάνω ενημέρωσε σχετικά ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλονιάς-Ιθάκης, μέσω της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο οποίος μετά από έγγραφο του οργανισμού πληρωμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προώθησε τις ονομαστικές καταστάσεις δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων ντόπιων παραγωγών, με ή χωρίς αποκλίσεις-κυρώσεις, της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2015 σε όλες στις δημοτικές ενότητες των δήμων Κεφαλονιάς-Ιθάκης προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

«Πλέον, οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί παραγωγοί, δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2015, μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από τα δημοτικά καταστήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων και αν επιθυμούν μπορούν, είτε έχουν απορριφθεί ή δεν εισέπραξαν το σωστό ποσό, να υποβάλουν ένσταση στα γραφεία του κέντρου εξυπηρέτησης αγροτών (Κ.Ε.Α.), στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, το αργότερο έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ώστε αμέσως μετά το διοικητικό έλεγχο από το Υ.Α.Α.Τ. να καταστεί δυνατή η καταβολή της σχετικής αποζημίωσης», σημειώνεται σχετικά από τον Συνεταιρισμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία