BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Σε Σκόπελο και Αλόννησο ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ

Την Πέμπτη στη Σκόπελο και την Παρασκευή στην Αλόννησο σε πληγείσες καλλιέργειες ο Ζαννιάς.

3
0

Τις καλλιέργειες που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στη Σκόπελο και την Αλόννησο πρόκειται να επισκεφτεί ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Αθανάσιος Ζαννιάς την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη το πρωί, ο αντιπρόεδρος συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος Λάρισας θα βρίσκεται στη Σκόπελο, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφτεί την Αλόννησο.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας τους πρόκειται να επισκεφτούν τις πληγείσες καλλιέργειες των δύο νησιών προκειμένου να δουν από κοντά  την έκταση των ζημιών και να συντονίσουν την καταγραφή τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχουν σε συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν με τους Δημάρχους, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και φορείς των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Σκοπέλου και της Αλοννήσου. Αντικείμενο των συσκέψεων θα είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή και η αντιμετώπισή τους, καθώς και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς των δύο νησιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία