BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Να δοθεί βοήθημα και στους πλημμυροπαθείς αλιείς δυτικής Αττικής ζητά ο Αποστόλου

Τις πληγείσες από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες περιοχές της Δυτικής Αττικής επισκέφθηκε την Τετάρτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, προκειμένου να αξιολογήσει και επί τόπου την κατάσταση όσον αφορά τις ζημιές στον πρωτογενή τομέα.

Να δοθεί βοήθημα και στους πλημμυροπαθείς αλιείς δυτικής Αττικής ζητά ο Αποστόλου

3
0

Ο υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους των αλιέων στη Νέα Πέραμο και ενημερώθηκε για τις καταστροφές αλιευτικών σκαφών που προκάλεσε η πρωτοφανής θεομηνία.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί λογικό το αίτημα των αλιέων να λάβουν την ενίσχυση που θα λάβουν και οι πληγείσες επιχειρήσεις, καθώς η δραστηριότητά τους έχει επιχειρηματικό χαρακτήρα, ενώ Δεσμεύθηκε να μεταφέρει στο Υπουργείο Οικονομικών το συγκεκριμένο αίτημα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των αγροτών στο Δημαρχείο Μεγάρων ενημέρωσε ότι τα συνεργεία του ΕΛΓΑ βρίσκονται ήδη στην περιοχή όπου εκτιμάται ότι έχουν πλημμυρίσει  περί τα 6000 - 7000 στρέμματα. 

Σύντομα ολοκληρώνονται οι εκτιμήσεις των ζημιών προκειμένου στη συνέχεια να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

«Ο κ. Αποστόλου δεσμεύθηκε ότι θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες ώστε να αποζημιωθούν επαρκώς οι αγρότες που υπέστησαν ζημιές», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία