BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς του ΕΛΓΑ και οι αποκρούσεις των αποζημιώσεων

Λίγοι έχουν περάσει, έστω και για λίγο καιρό, από την κεντρική πολιτική σκηνή, χωρίς να απολέσουν το τεκµήριο σ’ αυτό που ο λαός µας λέει «καλό παιδί». Ο Φάνης Κουρεµπές, είναι, εις εξ αυτών.

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς του ΕΛΓΑ και οι αποκρούσεις των αποζημιώσεων

4
0

Εκτός από τους συµπατριώτες του Κορίνθιους, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι διετέλεσε βουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον Ιανουάριο µέχρι τον Αύγουστο του 2015, δηλαδή το κρίσιµο εξάµηνο της αντιπαράθεσης µε τους πιστωτές. Απ’ ότι φαίνεται έχει έναν δικό του τρόπο, όχι µόνο να διατηρεί χαµηλό προφίλ αλλά και να σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι  µε το µέρος σου.

Ίσως αυτό του το χάρισµα, εκτός από την ιδιότητα του γεωπόνου και την ταυτότητα του κοµµατικού στελέχους, να ήταν που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου του ΕΛΓΑ. Ήταν τότε που η συγκεκριµένη θέση έµεινε κενή, λόγω της τοποθέτησης  του µέχρι τότε προέδρου Νίκου Στουπή, στη θέση του γενικού γραµµατέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Βέβαια αργότερα ο Στουπής αποπέµφθηκε κακήν κακώς από το υπουργείο, ωστόσο, τώρα τελευταία, πάλι… το αίµα νερό δεν γίνεται!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία