BACK TO
TOP
Δικαιώματα

Πριν τα Χριστούγεννα επίδομα σε πολύτεκνες αγρότισσες

Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η καταβολή του βοηθήματος στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες.

Πριν τα Χριστούγεννα επίδομα σε πολύτεκνες αγρότισσες

2
0

Στα 1.000 ευρώ ανέρχεται το βοήθημα για τις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες (με εξαίρεση στα 1.500 αυτό για τη Λέσβο), που έχουν λαμβάνειν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επίσημα από τον ΟΓΑ, μετά το τέλος του ελέγχου των αιτήσεων και την ανάρτηση των ονομάτων των δικαιούχων, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Η διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των αιτήσεων για την παροχή χρηματικού βοηθήματος  στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ).

Τα ονόματα των δικαιούχων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), την οποία μπορούν να επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενες ακολουθώντας τα πεδία (Αγροτική Εστία / Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας), συμπληρώνοντας τον Αριθμό Αίτησης και τον Α.Μ.  του ΟΓΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, το ποσό του χρηματικού βοηθήματος ανέρχεται σε 1.000 ευρώ. Ειδικά, για το 2017, στο πλαίσιο ενίσχυσης των κατοίκων του νομού Λέσβου, μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, το βοήθημα θα δοθεί σε όλες τις πολύτεκνες μητέρες του νομού που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και ανέρχεται σε 1.500 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η ημερομηνία καταβολής του χρηματικού βοηθήματος στις δικαιούχους πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα ανακοινωθεί σύντομα με νεώτερη ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία