BACK TO
TOP
Δικαιώματα

Τα πλαστά μισθωτήρια έφεραν τον ΑΤΑΚ λέει ο Καπρέλης

Μηδενικά Ε9 και πλαστά μισθωτήρια που σε μία περίπτωση στη Βόρεια Ελλάδα έδωσαν 1,2 εκατ. ευρώ άμεσες ενισχύσεις σε 100 περίπου παραγωγούς, διαπίστωσε έρευνα από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, την οποία επικαλέστηκε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Αθανάσιος Καπρέλης για την υιοθέτηση του ΑΤΑΚ στη διαδικασία του ΟΣΔΕ.

Τα πλαστά μισθωτήρια έφεραν τον ΑΤΑΚ λέει ο Καπρέλης

3
1

 «Έχουμε κάνει έναν ειδικό έλεγχο σε κάποια περιοχή της Βόρειας Ελλάδας για 128 παραγωγούς που δηλώνουν ισοκατανομή –συν πλην των εκτάσεων – από 19 έως 22 εκτάρια ο καθένας με δύο κινητά τηλέφωνα. Και πήγαμε στις ΔΥΟ να δούμε τι γίνεται. Από τις ΔΥΟ βγάλαμε ότι οι 15 είναι εντάξει και όλοι οι άλλοι έχουν μηδενικό Ε9. Ύψος ενισχύσεων 1.200.000 ευρώ. Βρήκαμε πραγματικά 63 εκτάρια από τα 3.000-4.000 εκτάρια, που αντιστοιχούν τελικά σε 35.000 ευρώ ενίσχυση. Αυτό είναι εις βάρος των σωστών παραγωγών» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καπρέλης στα πλαίσια συνέντευξης τύπου για την ΚΑΠ το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Μαρτίου.

«Θέλουμε να μπει μία τάξη πλέον γιατί οι καταγγελίες που υπάρχουν πριν από 3-4 χρόνια μεταξύ ιδιοκτητών και φερόμενων ως ιδιοκτητών και μισθωτών από στοιχεία που έχουμε ήταν περίπου στις 200. Σήμερα είναι άνω των 600. Άρα κάτι συμβαίνει», σημείωσε τέλος ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-03-2018 22:33Πέτρος

Και γι αυτό σύντροφε είπατε να τους ενισχύσετε για μια χρονιά ακόμη. Και επιδοτήσεις να παίρνουν και φόρους και ΕΝΦΙΑ να μη πληρώνουν. Μπράβο.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία