BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Εναλλακτική καλλιέργεια στην Ισπανία το μαύρο σκόρδο

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα για την καλλιέργεια του μαύρου σκόρδου στην Ισπανία λόγω των καινοτόμων μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν και των οικονομικών αποδόσεων χάρη στις εξαγωγές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ανδαλουσιανού Ινστιτούτου Αγροτικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης κ. Βίκτορ Ορτίζ. Τα αποτελέσματα της εναλλακτικής αυτής καλλιέργειας παρουσιάστηκαν στην Κόρντομπα.

Εναλλακτική καλλιέργεια στην Ισπανία το μαύρο σκόρδο

2
1
Το μαύρο σκόρδο θεωρείται ότι κερδίζει έδαφος σε σχέση με το λευκό σκόρδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά έχει πλημμυρίσει από το φθηνό λευκό σκόρδο από την Κίνα και το μαύρο βρίσκεται στον αντίποδα.

Η φήμη του μαύρου σκόρδου έως τώρα στην αγορά και στους καταναλωτές μπορεί να χαρακτηριστεί θετική αφού έχει περισσότερες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία από το λευκό σκόρδο και δεν μυρίζει, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ το μαύρο σκόρδο παρουσιάζει εντυπωσιακή αποδοχή από μεγάλη μερίδα καταναλωτών.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παπανικολάου
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

14-06-2014 12:25oltion

Pos kaliergite,pou vriskis sporo thelo na kaliergiso.epikinonia kai sto 6979552657

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία