BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Στα 1,60 ευρώ αγοράζει η ΚΣΟΣ τη σταφίδα σουλτανίνα εσοδείας 2014

Την τιμή αγοράς σουλτανίνων της νέας εσοδείας, του 2014, η παραλαβή της οποίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η ΚΣΟΣ. Αναλυτικότερα, η τιμή διαμορφώνεται στο 1,60 ευρώ το κιλό για τον Τύπο Νο 1, στο 1,40 για τον Τύπο Νο2, στο 1,20 για τον τύπο Νο4 και στα 0,90 ευρώ το κιλό για τον τύπο Νο5.

Αναπτυξιακό σχέδιο για την αξιοποίηση ακινήτου της ΚΣΟΣ

2
1

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το Δ.Σ. της Κ.Σ.Ο.Σ. ΑΕΣ ΑΕ, κατέληξε στις παραπάνω τιμές, κατά την συνεδρίαση της 26ης Αυγούστου 2014, αφού εκτίμησε όλες τις παραμέτρους της αγοράς και τις τιμές του διεθνούς ανταγωνισμού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι παραπάνω τιμές είναι  το μέγιστο που μπορεί να δοθεί στην παρούσα συγκυρία –με τον σκληρό διεθνή ανταγωνισμό– ώστε να προωθηθεί το προϊόν στην αγορά με βασική προϋπόθεση, η παραλαβή της σταφίδας σουλτανίνας εσοδείας 2014, να έχει ολοκληρωθεί έως τέλη Σεπτεμβρίου 2014».

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

31-08-2014 22:54θανασης

γεια σας σκευτομαι να αγορασω γυρο στους 5 τονους σταφυδα για τσιπουρο και θα ηθελα να δω τη τιμή εχει, και ποσο θα μου κοστησει να μου την φέρεται στα τζουμερκα η δωστε μου καποιο τηλ να επικοινωνήσω μαζί σας ευχαριστω για το χρονο σας

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία