Συγκεκριµένα, η τιµή παραγωγού για τα Βαλέντσια στη Σκάλα, που άρχισαν να µαζεύονται εδώ και 20 µέρες, ξεκίνησε από τα 18-22 λεπτά το κιλό, ενώ πέρυσι ήταν στα 5-8 λεπτά το κιλό.
Ωστόσο, η τιµή για τα πορτοκάλια, που πάνε για χυµό, βρίσκεται στο 1,5 λεπτό το κιλό στην Πελοπόννησο, µε τους παραγωγούς να εκτιµούν ότι δε θα τα λάβουν, καθώς έχουν κοπεί τιµολόγια στα 3,5 ευρώ το κιλό, που είναι το κόστος των εργατικών. Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Agrenda, ακόµα δεν έχουν πληρωθεί για τις ποσότητες που δώσανε για χυµό το ’13-’14 στα 3 ευρώ το κιλό.
Ωστόσο, η τιµή για τα πορτοκάλια, που πάνε για χυµό, βρίσκεται στο 1,5 λεπτό το κιλό στην Πελοπόννησο, µε τους παραγωγούς να εκτιµούν ότι δε θα τα λάβουν, καθώς έχουν κοπεί τιµολόγια στα 3,5 ευρώ το κιλό, που είναι το κόστος των εργατικών. Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Agrenda, ακόµα δεν έχουν πληρωθεί για τις ποσότητες που δώσανε για χυµό το ’13-’14 στα 3 ευρώ το κιλό.