«Υπάρχει φόβος ότι δεν θα πάρουµε την παραγωγή που περιµέναµε», σηµειώνει ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καβάλας, Κώστας Λεπίδας. «Η µέση τιµή παραγωγού είναι στα 5 ευρώ το κιλό αναλόγως των ποικιλιών, την ώρα που πέρσι ήταν κατά µέσο όρο στα 4 ευρώ το κιλό και αναµένουµε να πάει καλύτερα για τα 22αρια», αναφέρει ο κ. Λεπίδας και προσθέτει ότι «µέσα στον Απρίλη, αν φτιάξει και ο καιρός και δεν βγάλουν παραγωγή και οι Γερµανοί θα πάµε καλύτερα»
«Για να µειώσουµε το ρίσκο του καιρού τα τελευταία χρόνια στρεφόµαστε στο πράσινο σπαράγγι που δεν χρειάζεται σαµάρωµα», λέει χαρακτηριστικά ο Β. Γατής, διευθυντής του Α.Σ. «Ο Αχελώος».
«Για να µειώσουµε το ρίσκο του καιρού τα τελευταία χρόνια στρεφόµαστε στο πράσινο σπαράγγι που δεν χρειάζεται σαµάρωµα», λέει χαρακτηριστικά ο Β. Γατής, διευθυντής του Α.Σ. «Ο Αχελώος».