Έτσι, παραδοσιακά το διάστηµα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο παρουσιάζεται έλλειµµα ελληνικής ρόκας. Ωστόσο, αυτό δεν έχει µεγάλο αντίκτυπο στις τιµές παραγωγού, καθώς η αγορά καλύπτεται από εισαγόµενο προϊόν.
Συγκεκριµένα, η τιµή παραγωγού διαµορφώνεται σχεδόν όλο το χρόνο στα 18-25 λεπτά το κιλό. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τελευταία 5 χρόνια η ρόκα απολαµβάνει µεγάλης ζήτησης από τους Έλληνες καταναλωτές, ενώ µεγαλύτερο µερίδιο πλέον έχει η άγρια ρόκα τύπου Ιταλίας έναντι της ελληνικής µε το οβάλ φύλλο.
Συγκεκριµένα, η τιµή παραγωγού διαµορφώνεται σχεδόν όλο το χρόνο στα 18-25 λεπτά το κιλό. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τελευταία 5 χρόνια η ρόκα απολαµβάνει µεγάλης ζήτησης από τους Έλληνες καταναλωτές, ενώ µεγαλύτερο µερίδιο πλέον έχει η άγρια ρόκα τύπου Ιταλίας έναντι της ελληνικής µε το οβάλ φύλλο.