BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Ολίσθηση πωλήσεων στο χυμό πορτοκαλιού

Πτώση 5,08% από τα 118 σεντς ανά λίµπρα στα 112 σεντς ανά λίµπρα σηµείωσαν τα προθεσµιακά συµβόλαια του Μαΐου στο χυµό πορτοκαλιού στην αγορά της Ν. Υόρκης εν µέσω ανακοινώσεων µείωσης των πωλήσεων του προϊόντος κατά 5,8% στα σούπερ µάρκετ των ΗΠΑ, σύµφωνα µε το τµήµα εσπεριδοειδών της Φλόριντα (FDC).

Υποχωρούν οι ανησυχίες στο χυμό πορτοκαλιού

0
0
Ο λόγος της µείωσης των πωλήσεων βρίσκεται στην αύξηση κατά 3,8% των τιµών για το χυµό πορτοκαλιού µέσα σε ένα διάστηµα 4 εβδοµάδων (µέχρι τις 11 Απριλίου), υποστηρίζεται στην έκθεση του FDC. Για τη σεζόν 2014/15 στη Φλόριντα, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο, οι πωλήσεις του χυµού πορτοκαλιού έχουν σηµειώσει πτώση 7,9% µε µια κατά µέσο όρο αύξηση 5% των τιµών.

«Τα πρόσφατα στοιχεία, αν και δείχνουν ολίσθηση πωλήσεων, είναι βελτιωµένα σε σχέση µε προηγούµενες περιόδους», σηµειώνει ο οικονοµολόγος Μποµπ Νόρµπεργκ.

Βέβαια, µέσα σ’ αυτό το διάστηµα είναι και η περίοδος του Πάσχα που ιστορικά στις ΗΠΑ παρατηρείται άνοδος στις πωλήσεις, καταλήγει ο Νόρµπεργκ και ο πρόεδρος της 3ης µεγαλύτερης εταιρίας στο λιανεµπόριο του χυµού, Florida’s Natural Growers, Κρις Γκρουµ.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία