BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Παροδική αντίδραση στην αγορά για το χυμό πορτοκαλιού

∆ιορθωτικά κινήθηκε η αγορά της Νέας Υόρκης για το χυµό πορτοκαλιού καθώς τα προθεσµιακά Μαρτίου από τα 135,10 σεντς ανά λίµπρα της περασµένης εβδοµάδας έφτασαν στα 132,20 σεντς ανά λίµπρα.

Φιγουράρουν στη Ρωσία τα ελληνικά φρούτα

1
0
Η µικρή αυτή πτώση, κατά 2,14%, ήρθε ως αντίδραση στην αναµενόµενη έκθεση του αµερικανικού υπουργείου γεωργίας (USDA) υποστηρίζει ο επενδυτής Τζακ Σκόβιλ της Price Futures Group και προσθέτει ότι «τώρα οι επενδυτές περιµένουν να δουν αν οι πρόσφατες βροχές στη Φλόριντα ήταν αρκετές για να προκαλέσουν απώλειες παραγωγής»
 
Αξίζει να σηµειωθεί ότι, το USDA ανακοίνωσε στις 8 Φεβρουαρίου ότι έδωσε 20,1 εκατ. δολ. σε ερευνητικά ινστιτούτα µε σκοπό να βρεθούν λύσεις για την ασθένεια του πρασινίσµατος.

«Η ασθένεια του πρασινίσµατος έχει πλήξει πάνω από το 75% των πορτοκαλιών της Φλόριντα και απειλεί να επεκταθεί και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ. Οι χορηγίες αυτές µας φέρνουν πιο κοντά στην καταπολέµηση της ασθένειας αυτής, ώστε να προσφέρουµε µακροπρόθεσµες λύσεις στους παραγωγούς και τη βιοµηχανία των ΗΠΑ», ανέφερε ο υπουργός γεωργίας, Τοµ Βίλσακ.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία