BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Με 17,5 λεπτά εξοφλεί η ΕΑΣ Βόλου το σκληρό σιτάρι

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, είχε δώσει προκαταβολή 15 λεπτά το κιλό για τα προβροχικά σκληρά σιτάρια και 12 λεπτά το κιλό για τα μεταβροχικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με 17,5 λεπτά εξοφλεί η ΕΑΣ Βόλου το σκληρό σιτάρι

11
0

Πιο αναλυτικά, με τιμή στα 0,175 ευρώ το κιλό θα πληρωθούν οι παραγωγοί που παρέδωσαν το σιτάρι τους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου (ΕΑΣ Βόλου), σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, η συμπληρωματική αξία θα αρχίσει να αποδίδεται στους παραγωγούς από την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου στην Α΄ΒΙ.ΠΕ. Βόλου (ΕΒΟΛ). Οι πληρωμές θα γίνονται κάθε Πέμπτη και Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου αγόραζε σκληρό σιτάρι με 25 λεπτά το κιλό.

Με 17 λεπτά το κιλό παραλάμβανε κριθάρι η ΕΑΣ Βόλου
Υπενθυμίζεται ότι με κλειστή τιμή στα 17 λεπτά το κιλό παραλάμβανε από 30 Μαΐου 2016 στα σιλό Αγίου Δημητρίου Βελεστίνου. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου από την Δευτέρα 30 Μαΐου θα παραλαμβάνει στις εγκαταστάσεις του, στα Σιλό Αγίου Δημητρίου Βελεστίνου, κριθάρια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η τιμή είχε οριστεί στα 17 λεπτά (τιμή κλειστή) και η πληρωμή γίνεται άμεσα, τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, από το ταμείο του Συνεταιρισμού, στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας.



 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία