BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Νέα άνοδος στα 185 σεντς ο χυμός πορτοκαλιού

Αύξηση 5% σηµείωσαν από τα 176,80 σεντς ανά λίµπρα της περασµένης εβδοµάδας οι τιµές στα προθεσµιακά συµβόλαια Σεπτεµβρίου για το χυµό πορτοκαλιού στην αγορά της Νέας Υόρκης καθώς έφτασαν στα 185,85 σεντς ανά λίµπρα.

Χωρίς ισχυρές καταιγίδες στον ατλαντικό

6
0
Στην άνοδο των τιµών επέδρασε η ανακοίνωση ότι πλησιάζει νέα τροπική καταιγίδα µε πιθανότητα ισχυρών ανέµων και βροχών σε Φλόριντα και Μπαχάµες. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα για µείωση της παραγωγής πορτοκαλιών στην κύρια καλλιεργητική ζώνη των ΗΠΑ (σσ. Φλόριντα). Για την ώρα, οι µετεωρολόγοι βλέπουν δύο ενεργά τροπικά φαινόµενα στον Ατλαντικό.

Ωστόσο, ακόµα δεν έχει διευκρινιστεί αν η καταιγίδα αυτή θα µετατραπεί σε τυφώνα γεγονός που θα σηµάνει ακόµα µεγαλύτερες καταστροφές για τα δέντρα. Μέχρι στιγµής φαίνεται ότι οι βροχές είναι απαραίτητες στη Φλόριντα καθώς επικρατούσαν  για µεγάλο χρονικό διάστηµα συνθήκες ξηρασίας. Οι τάσεις των τιµών για τα προθεσµιακά Σεπτεµβρίου στο χυµό πορτοκαλιού στο χρηµατιστήριο έχουν ως εξής: στήριξη στα 172-178 σεντς ανά λίµπρα και αντιστάσεις στα 188-195 σεντς ανά λίµπρα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία