BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Ανανέωση πορτοκαλεώνων στη Φλόριντα

Κίνητρα για την άµεση φύτευση νέων δέντρων πορτοκαλιάς στη Φλόριντα αναµένεται να δώσει νοµοσχέδιο που πέρασε πρόσφατα στις ΗΠΑ µε σκοπό να αντιµετωπιστεί η ασθένεια του πρασινίσµατος (HLB) που έχει µειώσει σε ιστορικά χαµηλά επίπεδα την αµερικανική παραγωγή πορτοκαλιών.

Κρατούν το όριο των 140 σεντς τα προθεσμιακά στο χυμό πορτοκαλιού

2
0
Πρόκειται για το νοµοσχέδιο «The Emergency Citrus Disease Response Act» και για το οποίο η Ένωση Παραγωγών Εσπεριδοειδών της Φλόριντα (FCM) που εκτιµάται ότι θα οδηγήσει στη φύτευση πάνω από 20 εκατ. νέων δέντρων µέσα στα επόµενα 10 χρόνια καθώς γίνεται πιο εύκολη η πρόσβαση σε κονδύλια. «Είµαστε ένα βήµα πιο κοντά στην προστασία και βελτίωση των 62.000 σκληρά εργαζοµένων αγροτών της Φλόριντα, οι οποίοι στηρίζουν τη βιοµηχανία του χυµού πορτοκαλιού των ΗΠΑ», ανέφερε στα διεθνή µέσα ο Βερν Μπουκάναν, µέλος της Επιτροπής που ψήφισε το νοµοσχέδιο.

Να σηµειωθεί, τέλος, ότι παρά τη σηµαντική είδηση αναδιάρθρωσης των πορτοκαλεώνων στις ΗΠΑ οι τιµές για το χυµό πορτοκαλιού στην αγορά της Νέας Υόρκης σηµείωσαν µικρή πτώση κατά 0,53% από την περασµένη εβδοµάδα φτάνοντας στα 194,60 σεντς ανά λίµπρα
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία