Όπως φαίνεται, οι παραγωγοί που έχουν κρατήσει προϊόν ευελπιστώντας σε καλύτερες τιµές προς τα τέλη της εµπορικής περιόδου δέχονται πιέσεις για να πουλήσουν σε χαµηλότερες τιµές από αυτές που επικρατούν εν γένει στην αγορά. «Πριν από λιγότερο από 20 µέρες έδωσα ποιοτικό σκληρό σιτάρι µε 20 λεπτά και τώρα ενώ ακούγονται τα 21-22 λεπτά το κιλό στην αγορά, οι έµποροι λένε ότι δεν υπάρχει ζήτηση για αυτά τα επίπεδα τιµών αλλά είναι διατεθειµένοι να αγοράσουν στο εύρος των 18-19 λεπτών το κιλό», επισηµαίνει στην Agrenda ο παραγωγός Αντώνης Αντωνιάδης από τις Χαλκιάδες Λάρισας.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 24 Μαρτίου μαζί με το περιοδικό Wine Trails.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 24 Μαρτίου μαζί με το περιοδικό Wine Trails.