BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Σπανίζει το ελληνικό αρνί μια ανάσα πριν το Πάσχα

Με το ζόρι προσπαθούν να καλύψουν τα κόστη τους οι παραγωγοί αµνοεριφίων λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδοµάδα, καθώς οι τιµές σε Θεσσαλία και Κρήτη κινούνται σε χαµηλά επίπεδα παρά τη µικρή προσφορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda.

Σπανίζει το ελληνικό αρνί μια ανάσα πριν το Πάσχα

1
1
Ωστόσο, λόγω µικρής διαθεσιµότητας η τιµή του αρνιού µπορεί να φτάσει και τα 6 ευρώ το κιλό, από τα 5,50 που είναι τώρα στη ∆υτική Μακεδονία, υποστηρίζει ο Π. Αρνίδης, Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισµού «Αλιάκµονας»



Την ίδια ώρα, δυσεύρετα είναι τα αµνοερίφια στην αγορά της Θεσσαλίας. Ως εκ τούτου, σηµειώνονται µαζικές εισαγωγές από Ρουµανία. Επίσης, έχουν µείνει µόνο 13 κτηνίατροι στη ∆ΑΟΚ Λάρισας και δεν γίνονται αποτελεσµατικοί έλεγχοι για αποφυγή ελληνοποιήσεων. «Η τιµή του αρνιού στη Λάρισα κινείται στα 4,50-4,70 και του κατσικιού στα 5 ευρώ το κιλό», αναφέρει ο πρόεδρος Θεσσαλών Κτηνοτρόφων Ν. Παλάσκας. Κοντά σ’ αυτές τις τιµές έκλεισε την Πέµπτη και το «παζάρι» της ∆ράµας

Στην Κρήτη υπάρχει µειωµένη ζήτηση, ενώ την προηγούµενη εβδοµάδα πουλήθηκαν λίγα αρνιά µε 4 ευρώ το κιλό, σύµφωνα µε τον Μ. Τιτοµιχελάκη, πρόεδρο του συνεταιρισµού «Κρητικά Μιτάτα»
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

08-04-2017 20:56χαρουλα

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ΄?ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΕΙΝΑΙ 3.40!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία