BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Μέχρι 2 ευρώ οι υπερπρώιμες ποικιλίες βερίκοκου

Κάνουν σιγά - σιγά την εµφάνισή τους στην ελληνική αγορά κάποιες υπερπρώιµες ποικιλίες βερίκοκου µε τους παραγωγούς στην Πελοπόννησο να µιλούν για τιµές φτάνουν για την ώρα µέχρι και τα 2 ευρώ το κιλό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda.

Μέχρι 2 ευρώ οι υπερπρώιμες ποικιλίες βερίκοκου

4
0
Να σηµειωθεί ότι όσο αυξάνεται η προσφορά τόσο µειώνεται η τιµή. Γενικά, στην Κορινθία οι ποσότητες θα είναι µειωµένες κατά 20% από πέρσι, σύµφωνα µε τον πρόεδρο του Α.Σ. Αγ. Βασιλείου, Μ. Βαρδάκα

«Έχουν αρχίσει οι υπερπρώιµες και οι τιµές κυµαίνονται από 1,50-2,00 το κιλό αναλόγως των ποικιλιών. Όµως, αλλάζουν κάθε µέρα. Όσο αυξάνεται η προσφορά πέφτουν κατά 10 λεπτά το κιλό», λέει στην Agrenda ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισµού Σκαφιδακίου, Θωµάς Φάκλαρης.



Όσον αφορά τις αποδόσεις κινούνται αναλόγως τις περιοχές. Έτσι για παράδειγµα η Τίρβη και τα Μπεµπέκου αλλού έχουν κανονική παραγωγή, ενώ αλλού αναµένονται µειωµένα. Σχετικά µε τη ζήτηση, αν και είναι ακόµη νωρίς, υπάρχει ενδιαφέρον. Αυτό που παρατηρείται είναι ότι µπαίνουν σταδιακά στην παραγωγή και οι νέες φυτεύσεις.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία