Από την άλλη, στην Ηλεία -που τώρα βρίσκεται στο φουλ η συγκοµιδή- βλέπουν οι παραγωγοί την αυξηµένη προσφορά να πιέζει τις τιµές στο χαµηλό εύρος των 12-15 λεπτών το κιλό.
«Μέσα σε µια εβδοµάδα έπεσε η τιµή. ∆εν αγοράζουν για λίγο οι έµποροι πανικοβάλλονται οι παραγωγοί και πωλούν χαµηλά. Βγήκαν και τα καρπούζια από Ιταλία και πιέστηκε κι άλλο η αγορά», λέει ο παραγωγός από την Ηλεία, Π. Κόλλιας.
Για µια εξαιρετική χρονιά τόσο όσον αφορά την ποιότητα όσο και για την τιµή κάνει λόγο ο Αντ. Παρασκευόπουλος, διευθυντής της ∆ΑΟΚ Τριφυλίας. «Ήταν σωστός ο προγραµµατισµός από τους εξαγωγικούς φορείς και είχαν καλή συνεργασία µε τους παραγωγούς», καταλήγει ο ίδιος.
«Μέσα σε µια εβδοµάδα έπεσε η τιµή. ∆εν αγοράζουν για λίγο οι έµποροι πανικοβάλλονται οι παραγωγοί και πωλούν χαµηλά. Βγήκαν και τα καρπούζια από Ιταλία και πιέστηκε κι άλλο η αγορά», λέει ο παραγωγός από την Ηλεία, Π. Κόλλιας.
Για µια εξαιρετική χρονιά τόσο όσον αφορά την ποιότητα όσο και για την τιµή κάνει λόγο ο Αντ. Παρασκευόπουλος, διευθυντής της ∆ΑΟΚ Τριφυλίας. «Ήταν σωστός ο προγραµµατισµός από τους εξαγωγικούς φορείς και είχαν καλή συνεργασία µε τους παραγωγούς», καταλήγει ο ίδιος.