Από την άλλη, αν και η ζήτηση για τα χοντρά (µεγέθη 60-90) ειδικά από την εστίαση, τη βιοµηχανία κρεατοσκευασµάτων και των φρεσκοκοµµένων σαλατών κρίνεται ικανοποιητική, αυτό δεν µεταφράζεται σε καλύτερες τιµές για τους παραγωγούς.
«∆εν υπάρχει ζήτηση και γι’ αυτό είναι πολλά τα κρεµµύδια», σηµειώνει στην Agrenda ο παραγωγός από τη Θήβα Γιάννης Χρόνης. Σύµφωνα µε τον ίδιο, «αν λάβουµε υπόψη µας το υψηλό κόστος παραγωγής (600-800 ευρώ το στρέµµα), το να επιλέξει κανείς την αποθήκευση για 2 µήνες σηµαίνει επιπλέον 4-5 λεπτά ή για τους ψυκτικούς θαλάµους για 3 µήνες επιπλέον 10 λεπτά, οπότε µ’ αυτές τις χαµηλές τιµές, αυτή η κίνηση έχει πολύ µεγάλο ρίσκο».
Διαβάστε περισσότερα στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας.
«∆εν υπάρχει ζήτηση και γι’ αυτό είναι πολλά τα κρεµµύδια», σηµειώνει στην Agrenda ο παραγωγός από τη Θήβα Γιάννης Χρόνης. Σύµφωνα µε τον ίδιο, «αν λάβουµε υπόψη µας το υψηλό κόστος παραγωγής (600-800 ευρώ το στρέµµα), το να επιλέξει κανείς την αποθήκευση για 2 µήνες σηµαίνει επιπλέον 4-5 λεπτά ή για τους ψυκτικούς θαλάµους για 3 µήνες επιπλέον 10 λεπτά, οπότε µ’ αυτές τις χαµηλές τιµές, αυτή η κίνηση έχει πολύ µεγάλο ρίσκο».
Διαβάστε περισσότερα στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας.