BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Τιμή 4,3 ευρώ έπιασε τελικά το αργολικό αγουρέλαιο

Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Θερμασία Δήμητρα» την δημοπράτηση 5 τόνων φρέσκου αγουρέλαιου συγκομιδής Οκτωβρίου 2017, περιοχής Κρανιδίου Ερμιονίδος, πραγματοποιώντας πράξη πωλήσεως με καθαρή τιμή 4,3 ευρώ το κιλό, η οποία αποτελεί την αμέσως υψηλότερη καταγραφείσα τιμή μετά από αυτή των 4,60 ευρώ, που πέτυχε για το ίδιο χρονικό διάστημα ο Α.Σ. Αγίων Αποστόλων Λακωνίας.

Έπιασε 4,35 ευρώ το αγουρέλαιο στη Λακωνία

0
0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου αργολικού Συνεταιρισμού εξέφρασε με ανακοίνωσή του την «πλήρη ικανοποίησή του» σε σχέση με την εξέλιξη της διαδικασίας, λαμβανομένου υπ' όψιν ότι πρόκειται περί ενός νεοφώτιστου συνεταιρισμού που μετράει μόλις επτά μηνών ζωή και αποτελεί για τα μέλη του μια σημαντική εμπειρία.

 

«Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλλίτερο, αμέσως από την επομένη ημέρα ξεκινά η συγκέντρωση φρέσκου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου παραγωγής 20 με 31 Οκτωβρίου 2017 με εξαιρετικά ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, και σαφώς μεγαλύτερης ποσότητας, το οποίο θα δημοπρατηθεί περί τα τέλη του Οκτωβρίου», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο  Κωνσταντίνο Μέλλο «λεπτομέρειες σχετικά με την ποσότητα και την τιμή εκκινήσεως θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία