«Σε 15 ηµέρες τελειώνουν τα κρεµµύδια των αποθηκών για να µπουν στην αγορά τα ψυγεία οπότε αναµένουµε να διαµορφωθεί µία ευνοϊκότερη τιµή για το ξερό κρεµµύδι», ανέφερε στην Agrenda ο παραγωγός από τη Φθιώτιδα, Γιάννης Σταύρου. Από την άλλη ποιοτικά ήταν µία καλή χρονιά για τους Έλληνες παραγωγούς εν αντιθέσει µε την Ευρώπη όπου το σηµαντικότερο πρόβληµα εντοπίζεται στην ποιότητα των αποθηκευµένων κρεµµυδιών και στην προοπτική τα τελευταία να µείνουν απούλητα. Μία εξέλιξη που ο L. F. Rubio, διευθυντής της ισπανικής PROCECAM, κρίνει ευνοϊκή για την εξέλιξη της αγοράς τους επόµενους µήνες, σύµφωνα µε όσα δήλωσε στο πλαίσιο της 2ης ∆ιεθνούς Συνάντησης για το κρεµµύδι που πραγµατοποιήθηκε στις 15 και 16 Νοεµβρίου.