BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Μέχρι 3,60 ευρώ η τιμή του ελαιολάδου στην Ζάκυνθο

Μπορεί οι πρόσφατες χαλαζοπτώσεις να προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα σε πολλά ελαιόδεντρα με τους παραγωγούς να καλούνται να κάνουν τις προβλεπόμενες δηλώσεις αποζημίωσης στον ΕΛΓΑ, ωστόσο η φετινή ελαιοκομική περίοδος φαίνεται να είναι μια από τις καλύτερες στην Ζάκυνθο, σε ό, τι αφορά κυρίως την ποιότητα του προϊόντος.

Με 4,20 η τελευταία μεγάλη πράξη στο αγουρέλαιο

3
0

Το  γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από την τιμή πώλησης που κατάφερε να εξασφαλίσει ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζακύνθου, έστω και με αρκετές διακυμάνσεις, οι οποίες σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις θα χαρακτηρίζουν την αγορά μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας πρόσφατα στο ραδιόφωνο του -Ε- ο Διευθυντής του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου Πέτρος Βισβάρδης, η ποιότητα του ελαιολάδου που έχει ήδη παραχθεί είναι εξαιρετική και η τιμή ξεκινά από τα 3,40 ευρώ φτάνοντας μέχρι και 3,60.

«Οι παραγωγοί είναι προς το παρόν συγκρατημένοι ως προς την παράδοση του προϊόντος, περιμένοντας να σταθεροποιηθεί η τιμή. Υπάρχει κίνηση η οποία αναμένεται να αυξηθεί», κατέληξε ο κ. Βισβάρδης σχετικά.

(Πηγή: ermisnews.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία