«Από 20 έως 28 λεπτά κυμαίνεται η τιμή παραγωγού στην Αργολίδα», αναφέρει στην Agrenda από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Argeas Fruit Θανάσης Μπόμπος, επισημαίνοντας, ότι «η ζήτηση είναι εξαιρετικά μεγάλη, ιδίως για τα χοντρά μεγέθη, σε εξωτερικό και εσωτερικό και η παραγωγή ελλειμματική λόγω της χαλαζόπτωσης, που ‘πήρε’ την περιοχή δυο φορές».
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στα περιίπτερα όλης της χώρας, μαζί με ένθετο το περιοδικό Fresher