Από το ρεπορτάζ της εφηµερίδας Agrenda προκύπτει ότι από τις πιο υψηλές τιµές, όπως και στην εκκίνηση το καλοκαίρι παρατηρείται στο Αγρίνιο, όπου η τοπική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισµών, πραγµατοποιεί παρέµβαση διαχρονικά στην αγορά, απορροφώντας το µεγαλύτερο κοµµάτι από τη σοδειά των παραγωγών.
Πιο συγκεκριµένα στο Αγρίνιο ο παραγωγός εξακολουθεί να εισπράττει 19-20 λεπτά.
Ωστόσο, όσο ανεβαίνουµε προς τα βόρεια, όπως είναι λογικό λόγω της γειτνίασης µε χώρες όπως η Βουλγαρία, όπου το κοστολόγιο είναι χαµηλότερο, οι τιµές είναι χαµηλότερες. Για παράδειγµα στη ∆ράµα όσοι έχουν αποθηκεύσει προϊόν παίρνουν τώρα έως 17 λεπτά, αντί 15-16 λεπτα που πήραν το καλοκαίρι.