BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Διαγωνισμός πώλησης 80 τόνων ελαιολάδου Ηρακλείου

Σε πλειοδοτικό δημόσιο διαγωνισμό πώλησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου οξύτητας από 0,3-0,6 γραμμές, εσοδείας 2017-1018 ανακοίνωσαν ότι προχωρούν στις 5 Μαρτίου 2018 οι εννέα συνεργαζόμενοι αγροτικοί συνεταιρισμοί από το νομό Ηρακλείου.

Έπιασε 4,28 ευρώ το λακωνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

3
0

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Δευτέρα και ώρα 7 το απόγευμα, με κλειστές προσφορές που θα αποστέλλονται στο γραφείο τους Αβέρωφ και Μανουσογιάννη 3 στο Ηράκλειο,  από  τις 10 π.μ.  έως στις  1 μ.μ. καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής μέχρι και τις 5-3-2018 ημέρα Δευτέρα και  ώρα 1 μ.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική τους ανακοίνωση «η ποσότητα του προς πώληση ελαιολάδου ανέρχεται στους  80 τόνους, οι οποίοι βρίσκονται στις αποθήκες των Συνεργαζόμενων Συνεταιρισμών ως εξής: Επισκοπής 15 τόνοι, Αγίου Μύρωνα 15 τόνοι, Κρουσσώνα 20 τόνοι, Τυλισού 15 τόνοι, Νιπιδιτού 15 τόνοι».

Οι όροι συμμετοχής

Η προσφορά θα αναφέρει  τιμή που  θα αφορά τη συνολική ποσότητα των 80 τόνων  του ελαιολάδου και θα είναι ενιαία, (μια τιμή ) για το λάδι "ως έχει", πάτο κορφή και  χωρίς αυξομείωση οξύτητας, αφαίρεση Ξ.Υ.Υ. και θα υπάρχει δέσμευση για καταβολή  ΦΠΑ 13% για τουλάχιστο του 1/3 της προσφερόμενης ποσότητας ελαιολάδου.  

Η παραλαβή του λαδιού θα γίνει από τις δεξαμενές του κάθε συνεργαζόμενου  Συνεταιρισμού με  έξοδα και ευθύνη του αγοραστή από τον κρουνό, το αργότερο εντός δέκα  ημερών από την ημερομηνία της κατακύρωσης του διαγωνισμού ,η  παράδοση θα γίνει στην πλάστιγγα του συνεταιρισμού πού φορτώνει η σε πλάστιγγα της επιλογής του

Η εξόφληση του συνόλου της αξίας του λαδιού θα γίνει  πριν τη φόρτωση ,  με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του κάθε Συνεργαζόμενου Συνεταιρισμού.

Η τελική απόφαση και η κατακύρωση του λαδιού θα γίνει κατά την κρίση του Δ.Σ. των Συνεργαζόμενων Συνεταιρισμών αν κριθεί συμφέρουσα η προσφερόμενη τιμή.

Η συμμετοχή στη δημοπρασία προϋποθέτει την αποδοχή όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν δείγματα από τις δεξαμενές των συνεταιρισμών. Επίσης θα υπάρχουν δείγματα στην διάθεση των ενδιαφερομένων στο γραφείο μας , Αβέρωφ και  Μανουσογιάννη 3 Ηράκλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Σπυριδάκη Γιάννη τηλ. 6979001805

Ηράκλειο 26-2-2018

Για τους συνεργαζόμενους συνεταιρισμούς

Ο Πρόεδρος                            Ο Δ/νων Σύμβουλος

Κυπριωτάκης Γιάννης           Σπυριδάκης Γιάννης

Συνεργαζόμενοι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Ελαιολάδου:

Επισκοπής, Βιάννου, Αρκαλοχωρίου , Τυλισσού , Αγίου Μύρωνα, Κρουσσώνα, Νιπιδιτού, Βόννης, Ελιάς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία