BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Δημοπρασία 230 τόνων ελαιολάδου στο Μυλοπόταμο

Πρόσφορες μέχρι 13 Μαΐου για τη δημοπρασία 230 τόνοι ελαιολάδου οξύτητας έως 0,8.

2
0

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγγελιανών Δήμου Μυλοποτάμου προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό για πώληση ποσότητας 230tn εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, εσοδείας 2017-2018 οξύτητας έως 0,8%. Αναλύσεις ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου επισυνάπτονται.

Καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο email: oef.aggeliana@gmail.com ή στο γραφείο του συνεταιρισμού μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 το απόγευμα και ώρα 20:00. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει το ίδιο βράδυ και ώρα 21:00.

Το ελαιόλαδο είναι αποθηκευμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές στο χώρο του ελαιουργείου ιδιοκτησίας του Α.Σ. Αγγελιανών. Δείγματα θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους καθημερινά από το χώρο του ελαιουργείου Α.Σ. Αγγελιανών στο χωριό Αγγελιανά του δήμου Μυλοποτάμου.

O πλειοδότης στον οποίο θα κατακυρωθεί ο διαγωνισμός θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και οφείλει εντός μη ανατρεπτικής προθεσμίας 48 ωρών να καταβάλει το 10% της αξίας του ελαιολάδου (τιμή προσφοράς Χ ποσότητα λαδιού) ως εγγύηση καλής εκτέλεσης της συναλλαγής και αμέσως μετά θα υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό παράδοσης και παραλαβής του ελαιολάδου. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης θα επιστραφεί με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ή θα συμψηφιστεί με τη φόρτωση της τελευταίας ποσότητας. Ο αγοραστής θα παραλάβει το σύνολο του περιεχομένου των δεξαμενών (πάτο – κορφή) με την ίδια τιμή (τυχόν ξένες ύλες και υγρασία δεν αφαιρούνται).

Η πληρωμή της συνολικής αξίας του ελαιολάδου θα γίνει μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς πριν τη φόρτωση.

Η παραλαβή θα γίνει με δαπάνη και ευθύνη του αγοραστή από τις δεξαμενές του συνεταιρισμού.

Για τους παραγωγούς που είναι κανονικού καθεστώτος με υποχρέωση καταβολής ΦΠΑ (τιμολόγιο προς τον αγοραστή θα κόψει ο παραγωγός) και για την υπόλοιπη ποσότητα τιμολόγιο θα κόψει ο αγοραστής προς τον παραγωγό χωρίς να έχει υποχρέωση να του καταβάλει το ΦΠΑ.

Ο αγοραστής θα παραλάβει το σύνολο της δημοπρατηθείσας ποσότητας ελαιολάδου άμεσα εντός μιας εβδομάδας.

Η ζύγιση του ελαιολάδου θα γίνεται στη διακριβωμένη ζυγαριά του Α.Σ. Μυλοποτάμου - Πέραμα και θα είναι αποδεκτή από όλους χωρίς αμφισβήτηση. Το ελαιόλαδο μετά τη φόρτωση είναι σε ευθύνη του αγοραστή.

Ο Α.Σ. έχει το δικαίωμα να αναβάλει ή και να ακυρώσει το διαγωνισμό αν τον κρίνει ασύμφορο χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να έχουν οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από το συνεταιρισμό. Κατάθεση προσφορών, αυτόματα σημαίνει και αποδοχή των όρων της ανακοίνωσης.

Πληροφορίες

Καλλέργης Ανδρέας – Πρόεδρος Συνεταιρισμού: 6974763053

Δασκαλάκης Νίκος – Αντιπρόεδρος Συνεταιρισμού: 6973216353

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία