BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Με πριµ οψιµότητας συν 4 ευρώ η βιοµηχανική ντοµάτα

Επιπλέον 4 ευρώ στον τόνο παίρνουν από την περασµένη εβδοµάδα οι καλλιεργητές βιοµηχανικής ντοµάτας που παραδίδουν στον Νοµικό και την Damavand. Πρόκειται για το πριµ οψιµότητας, που παραδοσιακά δίδεται από τις αρχές Σεπτεµβρίου, αλλά φέτος αποφασίστηκε να δοθεί 10 µε 15 ηµέρες νωρίτερα, λόγω των συνθηκών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda.

Με πριµ οψιµότητας συν 4 ευρώ η βιοµηχανική ντοµάτα

1
0

Είναι µια τακτική που ακολουθούν οι µεταποιητές προκειµένου να γίνεται σταδιακά και ελεγχόµενα η φύτευση, ώστε και η παραγωγή να µην πέφτει όλη µαζί και να διατηρείται µια σταδιακή εισροή πρώτης ύλης στα εργοστάσια για 55 µέρες.  Πάντως, οι βιοµηχανίες φέτος έδειξαν να βοηθούν όσο µπορούν τους παραγωγούς, κυρίως στο θέµα της αποµείωσης, ενώ πρέπει να σηµειωθεί ότι δεν αναµένεται κάτι επιπλέον στην τιµή και η σεζόν θα κλείσει µε τα τιµολόγια όπως είχαν ανακοινωθεί από το χειµώνα.

Ωστόσο, κοινό σηµείο αποτελεί η στήριξη της βιοµηχανικής ντοµάτας, καθώς οι καλλιεργητές της χρόνο µε το χρόνο µειώνονται και οι βιοµηχανίες θα αδυνατούν πλέον να βρουν πρώτη ύλη για να εκτελέσουν τα συµβόλαιά τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία