BACK TO
TOP
Φορολογικά

Έκπτωση φόρου για κατ' επάγγελμα που δεν φαίνονται

Με τροπολογία προσανατολίζεται να λύσει η κυβέρνηση το πρόβλημα που ανέκυψε με την «εξαφάνιση» νεοεισερχόμενων κυρίως αγροτών από τα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών. Το σχετικό μπέρδεμα, υπενθυμίζεται, είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της έκπτωσης φόρου που δικαιούνται ως κατά κύριο επάγγελμα οι εν λόγω παραγωγοί και κατ΄επέκταση, την φορολόγησή τους από το πρώτο ευρώ.

Έκπτωση φόρου για κατ' επάγγελμα που δεν φαίνονται

0
1

Για το θέμα έκανε σχετική δήλωση, μετά από επικοινωνία με την υπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος ως εξής:

«Για τους νεοεισερχόμενους αγρότες που δεν φαίνονται στο μητρώο αγροτών του υπ. Οικονομικών, προκειμένου να υπάρξει η ελάφρυνση του φόρου (αφορολόγητου), θα συνταχθεί τις επόμενες μέρες τροπολογία ή Υπουργική Απόφαση η οποία θα διευκρινίζει και θα λύνει το ζήτημα που υπάρχει.

Για αυτό το λόγο, οι αγρότες πρέπει πρώτα να περιμένουν την έκδοση της διευκρινιστικής τροπολογίας ή Υπουργικής Απόφασης και στην συνέχεια να καταθέσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις».



Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-05-2017 15:02ΜΑΤΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στο παραπάνω αρθρο σας εχω να προσθέσω οτι και οι κατ'επαγγελμα αλιεις που δεν χρειαστηκε να εγγραφουν στο μητρωο αγροτων εχουν το ιδιο θεμα με τους νεοεισερχομενους ..δεν φαινονται κατα κυριο επαγγελμα αγρότες. Ευχαριστω

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία