BACK TO
TOP
Φορολογικά

Σαφάρι ελέγχων σε ιδιωτικά ελαιοτριβεία ξεκινά η ΑΑΔΕ

Ειδική επιχείρηση στοχευμένων ελέγχων σε ιδιωτικά ελαιοτριβεία ξεκινά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ύστερα από πληθώρα στοιχείων που έχει στη διάθεσή της και δείχνουν «εκτεταμένα φαινόμενα απόκρυψης εισοδημάτων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Έπιασε 4,35 ευρώ το αγουρέλαιο στη Λακωνία

2
1

Οι έρευνες θα επικεντρωθούν σε περιοχές όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΑΑΔΕ, τα φαινόμενα αυτά προσλαμβάνουν τις μεγαλύτερες διαστάσεις και συγκεκριμένα σε Κρήτη, Μεσσηνία, Αργολίδα, Λακωνία και Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ «παρατηρείται ότι μεγάλος αριθμός ελαιοπαραγωγών δίνει την παραγωγή του σε ιδιωτικά ελαιοτριβεία αντί για τους τοπικούς συνεταιρισμούς χωρίς να τηρούνται παραστατικά ενώ και η διακίνηση του ελαιολάδου στη συνέχεια γίνεται με παράνομο τρόπο με αποτέλεσμα να αποκρύπτονται εισοδήματα και να συντελείται εκτεταμένη φοροδιαφυγή»

Οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα ξεκινήσουν άμεσα και να διαρκέσουν ως και τον Μάρτιο.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

01-12-2017 13:50GEORGIA

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΣΤΟΥΣ ΔΕ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ,ΕΝΩ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ,ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΕΣΑ! ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΑΤΙΜΗ Η ΚΡΙΣΗ!AΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ !!ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία