BACK TO
TOP
Φορολογικά

«Όχι» στην επέκταση εργόσημου σε χειριστές αγροτικών μηχανημάτων

Την διευκρίνιση ότι οι χειριστές-οδηγοί αγροτικών μηχανημάτων δεν ασφαλίζονται με εργόσημο έκανε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου.

«Όχι» στην επέκταση εργόσημου σε χειριστές αγροτικών μηχανημάτων

28
1

Eιδικότερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χρήστου Μπγιάλα σχετικά με την ασφάλιση με εργόσημο για την συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων η κα. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι η συγκεκριμένη μορφή εργασίας έχει όλα τα χαρακτηριστικά της εξαρτημένης εργασίας, όπως π.χ. η εντολή του εργοδότη για παροχή εργασίας σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, τα μέσα που παρέχει ο εργοδότης για την επίτευξη της εργασίας και ο ποιοτικός και διευθυντικός έλεγχος.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει εξαρτημένη εργασία, σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, και δεν μπορούμε να επεκτείνουμε την ασφάλιση με εργόσημο στην κατηγορία αυτή», σημείωσε η υπουργός.
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-04-2018 01:53Caseih

Στα χωράφια δουλεύουν οι ανθρωποι με μηχανήματα.Ολες οι δουλειές με μηχανήματα γίνονται πλέον.Ακομη και η συγκομιδή κυρία Αχτσιογλου.Δεν βρισκόμαστε στο 1900.Αλλιως καταργήστε το εργοσημο τελειως.Μπλοκακια και στα χωράφια.Ετσι όπως πάτε δεν θα μείνει ούτε μια δυναμική καλλιέργεια.Μονο σιταρια και χέρσα χωράφια.Τετοιο πρωτοφανές μένος εναντίον των ανθρώπων που παραγουν;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία