BACK TO
TOP
Αγορά Εισροών

Το ρεύμα κοστίζει, αλλά θα σπείρετε και φέτος, λέει στους αγρότες ο Παναγιωτάκης

Ειδική αναφορά στη στήριξη της ΔΕΗ στην αγροτική παραγωγή και τις οφειλές των ΤΟΕΒ έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Το ρεύμα κοστίζει, αλλά θα σπείρετε και φέτος, λέει στους αγρότες ο Παναγιωτάκης

1
0

«Όσον αφορά στις οφειλές των ΤΟΕΒ, πράγματι θυμάμαι πέρυσι τη συνάντησή μας η οποία ήταν και συγκινητική συνάντηση, διότι βλέποντας τους ανθρώπους της δουλειάς, τους αγρότες να με ρωτούν «θα σπείρουμε, κύριε Πρόεδρε, φέτος ή δεν θα σπείρουμε;» Τους απάντησα «θα σπείρετε», όπως και φέτος θα σπείρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παναγιωτάκης δήλωσε πρόθυμος να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους της ΔΕΗ για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΤΟΕΒ σε σχέση με την ηλεκτροδότηση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΔΕΗ είπε σχετικά τα εξής:

«Το ζήτημα είναι κάνουμε διευκολύνσεις και πολλές φορές, δεν αναφέρομαι στους συγκεκριμένους, δεν υπάρχει το νοικοκύρεμα που πρέπει από τις ΤΟΕΒ, όπως δεν υπάρχει και από τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης.

Το ρεύμα κοστίζει. Και αυτή η εξυπηρέτηση κοστίζει. Είναι σε χαμηλές τιμές για να βοηθήσουμε τις ΤΟΕΒ να κάνουν εξοικονόμηση όσο μπορούν, αλλά και εκείνοι θα πρέπει να είναι πιο τακτικοί στις πληρωμές, διότι όσο αφήνονται αυτοί οι λογαριασμοί τόσο γίνονται δυσκολότερα εξυπηρετήσιμοι.

Για αυτό θα κάνουμε και περισσότερες δόσεις και κάνουμε περισσότερες δόσεις, και επίσης, βεβαίως, είμαι πρόθυμος να επαναλάβουμε την περσινή συνάντηση με χαρά μου, αλλά μπορείτε να τους μεταφέρετε ή και εάν με ακούν τώρα, ότι θα σπείρουν οι άνθρωποι, δεν θα τους αφήσουμε χωρίς σπορά».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία