BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Επιμένουν για κάθοδο στην Αθήνα οι κρητικοί

Τη διαφωνία τους με τη φορολόγηση της αγροτικής γης, έστω κι αν μειώθηκαν οι συντελεστές, εκφράζουν οι αγροτικές οργανώσεις της Κρήτης, που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν συμμετοχές αγροτών για την κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

«Ούτε ένα ευρώ φόρο γης» λένε οι Κρητικοί και ανεβαίνουν στην Αθήνα

2
0
Επίσης θα ανταποκριθούν σε πρόσκληση της ΠΑΣΕΓΕΣ για σύσκεψη την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα, με όλες τις ενδιαφερόμενες αγροτικές οργανώσεις της χώρας και με θέμα τη διοργάνωση πανελλήνιας κινητοποίησης στο κέντρο της Αθήνας.

Πολλά συνδικαλιστικά στελέχη δεν κρύβουν τη δυσπιστία τους αλλά και τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς της ηγεσίας της ΠΑΣΕΓΕΣ σε διάφορα θέματα. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο δεν θα πουν όχι στην πρόσκληση, αρκεί η κινητοποίηση στην Αθήνα να έχει συγκεκριμένους στόχους και προγραμματισμό.
Ως γνωστό, οι αγροτικές οργανώσεις της Κρήτης που πραγματοποίησαν στις 4 Νοεμβρίου το μεγαλύτερο αγροτικό συλλαλητήριο που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στο νησί, από την αρχή έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούν έστω και ένα ευρώ φόρο στη γη τους. Όπως λένε οι συνδικαλιστές ο νέος νόμος θα λειτουργήσει σαν «Δούρειος Ίππος» για να επιβληθεί στη συνέχεια βαριά φορολογία.

«Το ξέραμε ότι θα μείωναν τους συντελεστές για να χρυσώσουν το χάπι και θα επανέφεραν το νομοσχέδιο. Εμείς όμως λέμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε φόρους στη γη μας» λέει ο γραμματέας της ΟΑΣΝΗ και πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Τυμπακίου Γιώργος Ντισπιράκης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία