BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Τον βηματισμό της στο αύριο αναζητά η σύμπραξη των Πεζών

Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει επηρεάσει και τη ρευστότητα της συνεταιριστικής οργάνωσης, θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Πεζών την Τετάρτη 23 Ιουλίου. Υποψήφιος για τη διοίκηση είναι ξανά ο επί 20 χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Πεζών Γιώργος Φραγκιαδουλάκης.

Τον βηματισμό της στο αύριο αναζητά η σύμπραξη των Πεζών

4
0

Δημόσια δηλώνει ότι στόχος του είναι η επανεκλογή του στο Δ.Σ. της οργάνωσης. Σε ιδιωτικές συζητήσεις όμως φέρεται να λέει ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η Ένωση Πεζών όπως και όλες οι επιχειρήσεις της χώρας, θα επιθυμούσε να βρεθεί ξανά στη θέση του προέδρου. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Φραγκιαδουλάκης είπε ότι «έχω στόχο να εκλεγώ στη διοίκηση. Πιστεύω ότι οι εκλογές θα γίνουν σε κλίμα συνεργασίας και ομαλότητας. Ανεξάρτητα από τις μεταξύ μας διαφορετικές προσεγγίσεις σε διάφορα θέματα, υπάρχει πνεύμα συνεργασίας».

Για την προεδρία της Ένωσης Πεζών φαίνεται ωστόσο να ενδιαφέρονται και άλλοι υποψήφιοι. Ο σημερινός αντιπρόεδρος Μανώλης Μπέρκης αν και στενός συνεργάτης του σημερινού προέδρου φέρεται να μετρά τις δυνάμεις του. Επίσης ο σύμβουλος Γιώργος Μαθιανάκης αν και ο  ίδιος λέει ότι «με ενδιαφέρει καταρχήν η εκλογή μου στη διοίκηση της Ένωσης και από εκεί και πέρα θα σκεφτώ τι θα κάνω», σε συζητήσεις με το προσωπικό περιβάλλον του δεν κρύβει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον του και για την προεδρία.

Με την εκλογή της νέας πενταμελούς διοίκησης η Ένωση Πεζών μετατρέπεται πλέον επίσημα με νόμιμο Δ.Σ. σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη (ΑΕΣ).

Υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. είναι επτά, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι και σημερινοί σύμβουλοι (Φραγκιαδουλάκης, Μπέρκης, Μαθιανάκης, Στειακάκης). Να σημειωθεί ότι στη γενική συνέλευση της ΑΕΣ Ένωση Πεζών μετέχουν 41 μέτοχοι ως φυσικά πρόσωπα, που αντιπροσωπεύουν 47 ψήφους.

Υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης (Α.Ε.Σ) είναι οι:

Μαθιανάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Μπέρκης Εμμανουήλ του Αντωνίου

Σαμαρτζής Δημήτρης του Χρήστου

Στειακάκης Κωνσταντίνος του Μιχαήλ

Τζανάκης Δημήτρης του Χρυσοστόμου

Φιαγκουσάκης Κωνσταντίνος του Βασιλείου

Φραγκιαδουλάκης Γεώργιος του Ιωάννη

 

Πέλλα Λασηθιωτάκη

 

 

 


 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία