BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Πρωτιά Μπέρκη αλλά... προεδρία Φραγκιαδουλάκη στην Ένωση Πεζών

Ο Γιώργος Φραγκιαδουλάκης αναμένεται, εκτός δραματικού απροόπτου, να ανανεώσει τη θητεία του στη θέση του προέδρου της Ένωσης Πεζών, την οποία υπηρετεί ήδη επί 20 συνεχή χρόνια. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Ιουλίου, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη (ΑΕΣ) Ένωση Πεζών.

Πρωτιά Μπέρκη αλλά... προεδρία Φραγκιαδουλάκη στην Ένωση Πεζών

2
0

Ο κ. Φραγκιαδουλάκης αναδείχθηκε δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης μετά τον απερχόμενο αντιπρόεδρο Μανώλη Μπέρκη που εξελέγη πρώτος. Και ο κ. Μπέρκης φαίνεται να «αφήνει» την προεδρία στον κ. Φραγκιαδουλάκη, με τον οποίο αποτέλεσαν «δίδυμο» στις εκλογές.  Ο υποψήφιος σύμβουλος που επί χρόνια υπηρέτησε την Ένωση Πεζών από το Δ.Σ. Γιώργος Μαθιανάκης απέσυρε την υποψηφιότητα του, αν και αρχικά ενδιαφερόταν ακόμα και για τη θέση του προέδρου.

Ο κ. Μαθιανάκης απέσυρε την υποψηφιότητα του μετά την άρνηση της γενικής συνέλευσης να συζητήσει θέμα σχετικά με τον παρόν και το μέλλον της Ένωσης Πεζών το οποίο έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης. Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Πεζών απεφάνθη ότι στην εκλογική συνέλευση δεν είναι δυνατόν βάσει νόμου και καταστατικού να συζητούνται θέματα επί της ουσίας για την ΑΕΣ και εκτός ημερήσιας διάταξης.

Στις εκλογές αντιπροσωπεύθηκαν 45 ψήφοι μετόχων της ΑΕΣ Ένωση Πεζών. Έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 43. 

Αναλυτικά, στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Πεζών αναδείχθηκαν οι:

-Μανώλης Μπέρκης (39)

-Γιώργος Φραγκιαδουάκης (31)

-Κώστας Φιαγκουσάκης (16)

-Δημήτρης Σαμαρτζής (15)

-Δημήτρης Τζανάκης (14)

Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΣ Ένωση Πεζών αναδείχθηκε ο Κώστας Στειακάκης (12)

Την Πέμπτη 24 Ιουλίου θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της Ένωσης Πεζών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στις 5 Αυγούστου θα συγκληθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΕΣ για να συζητήσουν τα οικονομικά της, μετά από αίτημα του συνεταιρισμού Κουνάβων που είναι μέτοχος της Ένωσης Πεζών.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία