BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Επιστράτευση δυνάμεων στη γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων στις 22 Αυγούστου

Γενική συνέλευση την Παρασκευή 22 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ. στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου συγκαλεί η Ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις για τις δυσάρεστες πρόσφατες εξελίξεις που είχαμε λόγω των κακών πληρωμών στην εξισωτική από τραγικές και ανεύθυνες αποφάσεις των υπευθύνων στο θέμα των βοσκοτόπων οι οποίες θα αποτελέσουν στην πορεία το τέλος της κτηνοτροφίας.

Στα μέσα Ιουλίου η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης

0
0
Στη σχετική ανακοίνωσή της, που υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος  Παλάσκας, η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας καλεί όλους τους κτηνοτρόφους από την ευρύτερη περιοχή τονίζοντας ότι «τα περιθώρια έχουν τελειώσει»

Όπως σημειώνεται, «Καλούνται και όλοι οι πολιτικοί άρχοντες της περιοχής μας να παραστούν σε αυτή τη γενική συνέλευση, όπου θα παρθούν αποφάσεις για την κτηνοτροφία.

Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους πολιτικούς από όποια θέση και αν κατέχουν σήμερα να παραστούν για το κοινό καλό της κτηνοτροφίας και  κατ επέκταση της ελληνικής οικονομίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και να πολεμήσουμε αν χρειαστεί για την επιβίωσή μας»!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία