BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Η εξισωτική στο επίκεντρο συναντήσεων της Π.Ε.Κ. με τον Κουκουλόπουλο

Με θέμα την εξισωτική αποζημίωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Αυγούστου συνάντηση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλο και σε μέρος του προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, όπως είπε στο Agronews o πρόεδρος της Π.Ε.Κ. Δημήτρης Καμπούρης.

Η εξισωτική στο επίκεντρο συναντήσεων της Π.Ε.Κ. με τον Κουκουλόπουλο

0
0

Επίσης, το Σάββατο 23 Αυγούστου ο κ. Κουκουλόπουλος θα συναντηθεί με το Δ. Σ. της Ένωσης στην Κοζάνη.

«Από τις λύσεις που θα προτείνει ο αναπληρωτής υπουργός θα εξαρτηθεί και η πορεία των κινητοποιήσεων», τόνισε ο κ. Καμπούρης.

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις, την Τετάρτη 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συλλαλητήριο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ την επόμενη βδομάδα θα οργανωθεί συλλαλητήριο στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Μόνο αν μας πει ότι πληρώνεται όλος ο κόσμος άμεσα, θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις, κάτι που πιθανότατα δε θα γίνει, γι’ αυτό προχωράμε στις κινητοποιήσεις και δεν αποκλείουμε την κάθοδό μας στην Αθήνα», δήλωσε ο κ. Καμπούρης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «την Παρασκευή 22 Αυγούστου θα λάβει χώρα συνέλευση της Ομοσπονδίας Λάρισας, όπου θα συζητηθεί και η πρόταση για κεντρικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, αφού πραγματοποιηθούν τα περιφερειακά».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία