BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Πρώτη γενική συνέλευση για τη νέα Ένωση Αρκαδίας

Διευθυντής του νέου συνεταιρισμού Αρκαδίας, με την επωνυμία η Ένωση είναι ο Παναγιώτης Κατσικερός.

Δίκαια τα αιτήματα των αγροτών, λέει η ΕΑΣ Αρκαδίας

3
0

Την πρώτη του Γενική Συνέλευση για την έγκριση του καταστατικού και την εκλογή πρώτου προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 26 Αυγούστου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, ο νέος Αγροτικός- Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας με την επωνυμία «Η Ένωση».

Ο νέος συνεταιρισμός προήλθε με βάση τον Νόμο 4015/2011 και μετά την διάλυση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας και 15 πρωτοβάθμιων αγροτικών συνεταιρισμών.

Αποτελεί Πρωτοβάθμιο συνεταιρισμό και μετά την σημερινή Γενική Συνέλευση φυσικά πρόσωπα που ασχολούνται με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή αλλά και πρωτοβάθμιοι συνεταιρισμοί σε ποσοστό μέχρι 3% μπορούν να εγγραφούν στο νέο συνεταιρισμό μετά από αίτησή τους.

Στη δομή του Πρωτοβάθμιου Συνεταιρισμού δεν αλλάζει κάτι και παραμένουν τα γραφεία του εκεί που λειτουργούσε η ΕΑΣ, όπως και το προσωπικό.

Ο διευθυντής της ΕΑΣ Αρκαδίας Παναγιώτης Κατσικερός μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης για το νέο συνεταιρισμό αλλά και για τα θέματα των αγροτών τονίζοντας πως «η φετινή χρονιά δεν είναι καθόλου καλή για την αγροτική παραγωγή» και ως παράδειγμα ανέφερε την πατάτα, όπου και οι τιμές είναι καθηλωμένες αλλά και η ποσότητα και ποιότητα του προϊόντος λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι καλές».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία