BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Να συναντηθούν με τους δημάρχους της Λακωνίας ζητούν οι βιοκαλλιεργητές

Συνάντηση με τους Δημάρχους Π.Ε. Λακωνίας και τα αρμόδια γραφεία Αγροτικής Ανάπτυξης των Δήμων ζητά το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας μετά από την συνάντηση που είχε με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας.

Πρωτιά για τα Γρεβενά στη βιολογική γεωργία

2
0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «σκοπός της συνάντησης μας με τους κ.κ. Δημάρχους, είναι να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους Βιοκαλλιεργητές - Βιοκτηνοτρόφους της Π.Ε. Λακωνίας. Πιστεύουμε ότι οι κ.κ. Δήμαρχοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό, ορίζοντας οι ίδιοι την ώρα και την ημέρα της συνάντησης, ενημερώνοντας μας εγκαίρως[1]. Στην εν λόγω συνάντηση θα μπορούσαν να παρευρεθούν και Βιοκαλλιεργητές Αγρότες - Κτηνοτρόφοι του εκάστοτε Δήμου.  Μέσα από μια εποικοδομητική συνεργασία αλληλοενημέρωση θα μπορούσαν να λυθούν αρκετά από τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Ενημερωτικά σας γνωστοποιούμε ότι το νέο Δ.Σ. της Ένωσης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Καραμπάσης Δημήτρης

Αντιπρόεδρος: Γκολέμης Αναστάσιος

Γραμματέας: Δαβέρος Κανέλλος

Ταμίας: Βλάχος Λάμπρος

Μέλος: Δημητριάδης Δημήτρης

Προσβλέποντας σε μια εποικοδομητική συνεργασία και έχοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκληση μας, αναμένουμε την ενημέρωση σας για την διαθεσιμότητα σας προκειμένου να υλοποιηθεί η εν λόγω συνάντηση. Για το χρόνο σας και τη συνεργασία σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων» .


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία