BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Γενική συνέλευση ΣΕΔΗΚ για εκλογές νέας διοίκησης

Η νέα ΚΑΠ στην ελαιοκαλλιέργεια και εκλογές για νέο ΔΣ στη συνέλευση του ΣΕΔΗΚ στις 31 Οκτώβρη.

Εκλέγει νέα διοίκηση στις 10 Ιουλίου ο ΣΕΔΗΚ

3
0

Τα βασικά θέματα  που απασχολούν σήμερα την ελαιοκαλλιέργεια όπως οι δραματικές επιπτώσεις από τη νέα ΚΑΠ και η ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων της δακοκτονίας,  πρόκειται να συζητηθούν στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης που συγκαλεί ο ΣΕΔΗΚ στο Ρέθυμνο.

Στη γενική συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και με ώρα έναρξης 10.30 π.μ. στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο, θα παρουσιαστούν ο απολογισμός δραστηριοτήτων και διαχείρισης της τελευταίας θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου και θα γίνουν και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν προσκληθεί να μετάσχουν  οι δυο εκπρόσωποι κάθε Δήμου στον ΣΕΔΗΚ, που έχουν οριστεί με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων τους, καθώς και  εκπρόσωποι όλων των Φορέων που εμπλέκονται με θέματα ελαιολάδου στην Κρήτη.

Ειδικότερα προσκαλούνται η Περιφέρεια και οι Περιφερειακές και Θεματικές Αντιπεριφέρειες, το ΜΑΙΧ, το Ινστιτούτο Ελιάς, οι Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, το Γεωτεχνικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, οι  Σύλλογοι Γεωπόνων και Ελαιοτριβείων και Τυποποιητών, οι Συνεταιρικές και Αγροτικές οργανώσεις, ο ΣΠΑΚΕ,  το Δίκτυο ΕλαιοΓευσίες,  αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι  όπως οι Επιστημονικοί συνεργάτες των Δήμων στον ΣΕΔΗΚ.

Οι προσκεκλημένοι φορείς μπορούν να παρουσιάσουν σύντομες παρεμβάσεις εφόσον σταλούν γραπτώς μέχρι 29 Οκτώβριου στο www.info@sedik.gr.

Ειδικά για το θέμα των επιπτώσεων της ΚΑΠ στην ελαιοκαλλιέργεια, ο ΣΕΔΗΚ έχει αποστείλει έγγραφο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με το οποίο ζητά στοιχεία και διευκρινήσεις για τις  δυσμενείς, όπως φημολογείται, προτάσεις του για την ελαιοκαλλιέργεια, στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ και συγχρόνως προσκαλεί εκπρόσωπο του να παραβρεθεί στη συνέλευση.

Ολόκληρη η πρόσκληση έχει ως εξής:

Ο Πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνου

Έχοντας υπόψη:

1.Το  Καταστατικό  του ΣΕΔΗΚ  Άρθρα 4  περί Γενικών Συνελεύσεων και άρθρο 5περι Διοικητικό Συμβούλιο .

2. Την  πορεία συγκρότησης  νέων Δημοτικών Συμβουλίων στους Δήμους Μελή του ΣΕΔΗΚ  μετά τις εκλογές του 2014 και   τον χρόνο  ορισμού  εκπρόσωπων τους στον ΣΕΔΗΚ

3. Την ανάγκη λήψης αποφάσεων για την εθνική πρόταση για την ΚΑΠ και τα προβλήματα της Δακοκτονίας.

Προσκαλούμε

Τους Εκπροσώπους των Δήμων Μελών του ΣΕΔΗΚ να μετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση απολογισμού  και προγραμματισμού δραστηριοτήτων και διαχείρισης ετών 2013-14 που θα γίνει την   Παρασκευή  31 Οκτώβριου  2014  και ώρα 10.30 στο Ρέθυμνο στην αίθουσα “Σπίτι του Πολιτισμού»  (Βερνάρδου 12, Πλατεία Μικρασιατών τηλ. 28310 40150) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα  θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί καθώς και για την διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Προσκαλούμε επίσης τους Φορείς στους οποίους κοινοποιούμε την πρόσκληση αυτή με την παράκληση όπως εκπροσωπηθούν παρουσιάζοντας σύντομες    προτάσεις  τους για την ΚΑΠ, την Δακοκτονίας η και άλλα θέματα. Από αυτές εκείνες  που θα υποβληθούν  γραπτώς στον ΣΕΔΗΚ  μέχρι την Τέταρτη 29 Οκτώβριου στο info@sedik.gr . θα ενσωματωθούν στον Φάκελο που θα διανεμηθεί στη Συνέλευση και θα παρουσιαστούν προφορικά κατά προτεραιότητα στη ΓΣ.

Ημερήσια Διάταξη της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΔΗΚ 2014

Προεδρείο: Πρόεδρος Γ. Μαρινάκης,

Αντιπρόεδροι ΣΕΔΗΚ :  Πρινιανάκης Αντ.- Δρακακης Ιωαν.- Κουκουβιτάκης Βασ

10.30-11.00: Προσέλευση:  Εγγραφή- Παραλαβή Φακέλου)

11.00-11.15: Χαιρετισμοί: (Βουλευτές, Περιφερειάρχης,  Αντιπεριφερειάρχες -Προεδρείο)

11.15-11.45: Δραστηριότητες ΣΕΔΗΚ  2013/14 και Προγραμματισμός για 2015/6

-Πρόεδρος ΔΣ   ΣΕΔΗΚ Γ. Μαρινάκης   Δήμαρχος Ρεθύμνου,

-Επιστ. Σύμβουλος ΣΕΔΗΚ Δρ. Νικ. Μιχελάκης                  

11.45-12.00: Απολογισμός Οικονομικής Διαχείρισης ΣΕΔΗΚ 2013/14, Στελ. Μιχελάκης– Οικον. Γραμματέας ΣΕΔΗΚ, Πρ. Αντιδ. Αποκορώνου

12.00-12.15:Τροποποιήσεις  Καταστατικού –Σύσταση Επιστημονικών Επιτροπών, Σημαντήρας Στέφανος Γραμματέας Διοικητικών, Πρ. Δήμαρχος Αμαρίου          

12.15 -12.25; Οι εθνικές προτάσεις  για την νέα ΚΑΠ και  επιπτώσεις τους στην ελαιοκαλλιέργεια.   Δρ. Νικ. Μιχελακης, Επιστ. Σύμβουλος ΣΕΔΗΚ

12.25-12.40:  Προβλήματα στην Εφαρμογή  της  Δακοκτονίας – Προτάσεις για ριζική αντιμετώπιση  του θέματος, Δρ. Στελ. Μιχελακης, Εντομολόγος , πρ. Αντιδήμαρχος Δ. Αποκορώνου

12.40-13.10:Παρεμβάσεις – Γραπτές προτάσεις Φορέων για ΚΑΠ και Δακοκτονια

13.10-13.40: Συζήτηση -Συμπεράσματα  

13.40-14.00: Ψήφιση απολογισμού  δραστηριοτήτων   και διαχείρισης

14.00-14.30:  Εκλογες για ανάδειξης ΔΣ- 

14.30-14.45: Συγκρότηση ΔΣ και κατανομή αρμοδιοτήτων

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία