BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Χωρίς καμία εξαίρεση θα τρέξει ο νόμος 4015

Ως καθρέφτης των ζυµώσεων για την «επόµενη µέρα» στην ΠΑΣΕΓΕΣ που φέρνει η απαρέγκλιτη- όπως δήλωσε κατηγορηµατικά ο Π. Κουκουλόπουλος- εφαρµογή του ν. 4015/11 µπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα διαδραµατίσθηκαν στην «αναιµική», κατά γενική οµολογία, συνέλευση της Συνοµοσπονδίας την περασµένη Πέµπτη. Οι αλλαγές στο καταστατικό και η εγγραφή νέων µελών από τη λίστα του υπουργείου µε τους ενεργούς συνεταιρισµούς ήταν τα τυπικά θέµατα της ατζέντας.

Χωρίς καμία εξαίρεση  θα τρέξει ο νόμος 4015

0
0
Ωστόσο στους διαδρόµους του «Stratos Vassilikos» σχολιάσθηκαν ιδιαίτερα η διακριτική παρουσία του προέδρου του ΘΕΣγάλα, Θανάση Βακάλη και η παρέµβαση –για πρώτη φορά µετά από πολλά χρόνια σε Γ.Σ. - του προέδρου της ΕΑΣ Βόλου, Νικήτα Πρίντζου. Αν προστεθούν η σηµαντική δουλειά των Κρητικών, των οποίων ηγείται ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Ρεθύµνου Νίκος Μπιρλιράκης και ο αναβαθµισµένος ρόλος του επικεφαλής της ΕΑΣ Αγρινίου Θανάση Κουτσουπιά είναι σαφές ότι αργά αλλά συστηµατικά, δηµιουργούνται νέοι «πυρήνες» συνεταιριστών που διεκδικούν λόγο στη Συνοµοσπονδία. Καταλύτη για τις εξελίξεις θα αποτελέσουν οι επόµενες εκλογές, η ηµεροµηνία των οποίων δεν έχει αποσαφηνιστεί. Ο κ.Κουκουλόπουλος προανήγγειλε παράταση την οποία, όπως δήλωσε ο κ. Καραµίχας, η ΠΑΣΕΓΕΣ θα σεβαστεί. Σε αντίθετη περίπτωση, όµως, δήλωσε έτοιµος να προχωρήσει σε εκλογές µέχρι το τέλος του µήνα και, στη συνέχεια, σε νέες εκλογές.

Πέρα από αυτά, η συνέλευση της περασµένης Πέµπτης πραγµατοποιήθηκε σε κλίµα έντασης. Τα αίµατα «άναψαν» µε αφορµή το νόµο 4015 αλλά και τις πρόσφατες διαρροές για οικονοµικές ατασθαλίες στην ΠΑΣΕΓΕΣ και τις ΑΣΟ. Ο κ. Καραµίχας µίλησε για «λάσπη» και «στοχοποίησή» του, µε αφορµή τη συµµετοχή του στην πρωτοβουλία δηµιουργίας νέου πολιτικού φορέα στην κεντροαριστερά, µε αιχµές εναντίον του Π. Κουκουλόπουλου και ζητώντας του να δώσει στη δηµοσιότητα το πόρισµα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία